Какъв грим предпочитат интелигентните дами?

Едва ли има човек, който да не е съгласен с нашето мнение, че повечето сексапилни дами са делови, изглеждат властни, но същевременно нежни и с перфектен грим. Истината е, че жените, особено в България, държат особено на външният си вид и няма да сбъркаме, ако кажем, че те са едни от най-красивите на планетата (без да преувеличаваме). Всяка дама знае какво се крие зад безупречният вид – колко време, енергия, процедури по разкрасяване, скъпи гримове, козметика на едни от най-популярните марки, както и много енергия.

Гримът и облеклото могат да направят така, че да изглеждате далеч по-красиви, по-млади и свежи. Истината е, че с отминалите години лицето на всеки един човек придобива бръчки, петънца, губи своята гъвкавост и свежест. Истина е също, че една малка, незначителна корекция, добавяйки качествен грим, може значително да промени целия ви вид. След тези промени може да изглеждате по-млади и по-красиви.

Естествено, като добавим и облекло, подходящо за по-млади, отколкото сме, то можем да обобщим, че външният вид може да прикрие поне едни 10 години ?

 

Ето и някой тънкости, които експертите споделят със своите читатели:

  1. Приложете по-лек грим на очите си. В случай, че тялото Ви остарее, кожата около започва да избледнява, така че очите могат да изглеждат по-малки. Използвайте по-светли тонове, тъй като тъмните правят очите да изглеждат по-малки.
  2. Изберете правилното червило – препоръчваме Ви лек он. Когато кожата старее, устните стават по-малко пълни. Тъмният тон на червилото визуално ще направи вашите устни по-тънки и светли. Опитайте да приложите червило с четка, което няма да позволи на червилото да се размаже по устните.
  3. Третият съвет е да използвате лека форма на крем

Когато кожата старее, по-добре е да използвате бледи тонове под формата на крем. Пудрата и ружове изглеждат груби върху зрялата кожа, освен това те не притежават овлажняващите свойства, които са така необходими.

 

Внимателно избирайте своята козметика и гримове, не прекалявайте с нанасянето им На пазарът, в областта на гримовете, в модата, се предлагат кремове, създадени специално за зряла кожа. Те включват компоненти, които отразяват светлината, а това позволява кожата да изглежда по-млада. Може да потърсите сметана в магазин за козметика или в аптека. Най-добре е да изберете крем с овлажняващи съставки и слънцезащитни филтри, така че кожата да е не само защитена, но и овлажнена.

 

В обобщение на написаното можем смело да заявим, че гримът не бива да се ползва в прекалено големи количества. Онлайн съществуват редица блогове, списания, предназначени за остаряла кожа, съветваме Ви да се осведомите, да ползвате т.нар. добри практики, и да препокриете най-добрият грим за Вашето лице, този, който ще Ви даде самочувствие, е Ви подмлади, ще Ви направи по-щастливи.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *