Стилен аксесоар към костюм – бижута

Търсите успешният набор за деловия костюм, а той е толкова прост и сложен.

Най-простият и успешен избор на бижута за етностил са декорациите, изработени от пластмаса, метал, дърво и кожа под формата на гривни, обеци, огърлици, мъниста и дори пръстени. Те могат да се комбинират почти многовариантно. Основното нещо е да се покаже чувство за пропорция и да се вземе под внимание съвместимостта на избраните неща. Желателно е да се даде предпочитание на комплекти бижута, направени от един материал. По-добре е да направите три комплекта от кожа, например дърво или метал, отколкото да комбинирате кожена гривна, оригинални обеци от дърво и метална украса с висулка.

Не само скъпо, но и просто бижутата, изглежда добре в комплекта: обеци и пръстен; обеци, пръстен и колие;колие, обеци и гривна. Така се избягва смесване на цветове и стилове, както и всеки такъв набор, добре подбран, може да се допълни и подобри имиджа на всяко облекло.

За бизнес костюм или рокля не е обичайно да се допълва с бижута – колие с кристали-панделка. В този случай стилните комплекти ще изглеждат идеално, когато са от благородни метали: оригинално сребро или злато. Тънката верига с висулка, трябва да съвпадас обеци и пръстени. Тя ще завърши образа на бизнес дамата.

За вечерна или коктейлна рокля изберете бижута много внимателно – не само бижута, но също така и оригиналните декорации могат да бъдат елегантни за вечерно облекло: https://fashioncolors.bg/dreha/aksesoari/damski-aksesoari/позлатено-18k-дамско-колие-с-кристали-че.

Ако вашият избор е ярка и голяма бижутерия, която може да бъде допълнена от летен ансамбъл, след това се съсредоточи върху едно нещо, а останалата част трябва да бъде почти невидима. Ако има ярки мъниста, те могат да бъдат допълнени със същата гривна и/или малки обеци. Ако това е голям пръстен, то може да се комбинира само с подобна висулка или обеци. Няколко ярки гривни са достатъчно допълнение самостоятелно. Малки обеци или висулки също могат да са добро допълнение и това е достатъчно.

Когато избирате бижута, помислете за: дългите обеци, които визуално „издърпват“ лицето. Те са идеални за кръгло или овално лицето. Големите кръгли обици са подходящи за тесни лица с деликатни функции. Само изборът на размер трябва да бъде оптимален.

Големите бижута под формата на огърлици и мъниста са по-подходящи за монофонични модели. Ако имате нужда от визуално удължаване на врата, изберете дълги мъниста и висулки с верижка.

Цветът на бижутата може да бъде хармонизиран, както с цвета на роклята, така и с цвета на обувките, сандалите или чантите и коланите. Тя също трябва да е подходящ, споредцвета на очите и косата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *