Поставяне на хиалуронови филъри

Филър (от англ. to fill – запълвам) е гелообразен инжекционен препарат за премахване на естетически несъвършенства. Инжекционното контуриране ви позволява да модифицирате лицето и да премахнете основните признаци на стареене – бръчки, отпуснатост, замъгляване на контура.

Повече за нашите козметични услуги можете да видите на сайта.

По отношение на контурирането и използването на филъри си струва да разберем 4 основни точки:

1) Процедурата е  нехирургична техника , която включва инжектиране на филъри в дълбоките слоеве на кожата. Минималният период на рехабилитация и липсата на необходимост от лягане на операционната маса направиха милиони хора по света почитатели на филърите.

2) Инжекциите с филър продължават 6-12 месеца, в редки случаи малко по-дълго. И тъй като ефектът е временен, процедурата трябва повтаряйте периодично .

3) Използването на филъри е оправдано в случаите, когато кожата все още запазва своята плътност и еластичност . В случай на тънка, суха, нееластична кожа, филърите ще я разтегнат и ще намалят още повече нейната еластичност. В такива случаи си струва да помислите за такава процедура като SMAS лифтинг на лицето (но това е съвсем различна история).

4) Най-важното: резултатът е 75% зависим от  уменията на лекаря  и само 25% от самия филър. По-долу можете да намерите кратко описание на различните марки пълнители.

Какви филъри използваме в работата си?

На базата на хиалуронова киселина

Ювидерм Ултра 3

Един от най-популярните препарати за контуриране се използва за коригиране на плитки промени, свързани с възрастта. Състои се от хиалуронова киселина в средна концентрация и лидокаин, което гарантира безболезнеността на процедурата. Производител – САЩ.

Teosyal

Teosyal е линия от швейцарски хиалуронови филъри от Teoxane Laboratories. Гамата включва препарати, насочени към решаване на широк спектър от естетически задачи: обемно моделиране на лицето, корекция на дълбоки и плитки бръчки, насищане с влага, възстановяване на здрав контур и др.

Restylane

Това е линия от високо пречистени филъри с хиалуронова киселина за използване в различни области. Restylane е идеален за запълване на дълбоки назолабиални гънки, като по този начин придава на лицето младост и красота. Има интензивен овлажняващ ефект.

Surgiderm

Този филър е произведен от същия холдинг, който се занимава с Juvederm и Botox. Surgiderm се отличава със специалната си пластичност поради специалната обработка на хиалуроновата киселина. В момента обаче е спрян от производство и практически не се използва.

Repleri

Repleri е най-изучаваният. Ключов елемент от състава на Repleri (както и при повечето съвременни филъри) е стабилизираната хиалуронова киселина, която поради своя изкуствен произход е хипоалергенна. Благодарение на широка гама от пълнители, може да се използва за контурна пластика от различни профили: от корекция на деликатни зони до възстановяване на контурите на лицето.

Базиран на други компоненти на

 

Ellance

Холандският филър за премахване на бръчки под очите се основава на компонента поликапролактон, който се използва активно в класическата медицина. Той е абсолютно безвреден, не предизвиква алергии и напълно се разлага. Стимулирайки производството на колаген, той има дълготраен ефект върху еластичността и младостта на кожата. Става гладка и придобива красив здрав нюанс. Счита се за едно от най-дългоиграещите лекарства – продължителността му достига 4 години. Не предизвиква сериозни странични ефекти.

Radiesse

Иновативният дермален филър Radiesse е тайната на младата и красива кожа. Контурирането на шията и зоната на деколтето с неговото използване позволява елиминиране на широк спектър от проблеми, свързани с възрастта: бръчки, гънки, пигментация, загуба на еластичност, дехидратация и др. Високата ефективност на филъра се осигурява от калциевия хидроксиапатит, който насърчава производство на естествен колаген. Резултатът след въвеждането се съхранява до 1,5-2 години без корекция!

Източник: https://nsscosmetics.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *