От Kuhnia.bg дават ценни съвети за обновяване на интериора на вашата кухня без ремонт

Днешната статия сме посветили на онези от вас, които желаят час по-скоро да направят някои промени в жилището си и, по-специално, в пространството на своята кухня. Не винаги обаче имаме възможността да отделим голяма финансова сума, за да се снабдим с изцяло нова кухненска мебелировка.

В такива ситуации бихме могли да предприемем т.нар. козметични промени в нашата кухня – от Kuhnia.bg пристигат с няколко наистина ценни съвета, с помощта на които час по-скоро ще съумеете да въдворите изцяло нови облик и настроение в любимото си помещение от дома.

Kuhnia.bg ни съветват как да обновим своята кухня, без да са ни необходими много пари

Първо следва да отбележим, че една кухня не представлява само кухненски корпуси, долни и горни шкафове, както и чекмеджета. Понякога акцентът е именно в малките детайли.

С лекота бихме могли цялостно да обновим своята кухня като подменим дръжките например. На пазара съществуват стотици разновидности – няма вариант, в който да не попаднем на онези дръжки, които максимално ще се доближават до нашия вкус. За модерните кухни предлагаме да потърсите изчистени дръжки с елегантна визия, които допълнително ще подчертаят модерните линии и визия на вашето помещение. При ретро вариантите пък заложете на дръжки с орнаментика в златисто например – така ще съумеете да създадете усещане за лукс.

Вариант е също и да подмените уредите – има много цветови опции, които биха видоизменили цялостния вид на вашата кухня.

Не забравяйте и за малките детайли – разположете на ключови места в интериора колекция от бурканчета за подправки или стайни растения. Така ще внесете уют и настроение в стаята. Не забравяйте и за кулинарните книги и журнали – всяка кухня би съумяла да изглежда наистина блестящо, ако си създадете своеобразна кухненска библиотека, която да използвате за ежедневно вдъхновение.

Заложете на подовите настилки – обзаведете своята кухня с красиви килими или пътеки, които категорично ще спомогнат за създаването на уютна атмосфера. Бихте могли да подмените и лампите – ще се изненадата как понякога именно смяната на някои акценти се отразяват цялостно на интериора в помещението. На гърба на вашата кухня бихте могли да закачите поставки за подправки или за домакинските си прибори например. Не забравяйте и за украсата и декорациите – изберете красиви вази, които да са в тон с вашата кухня.

Съществуват много варианти, в които с лекота да подмените обзавеждането и дизайна на вашата кухня, без да е необходимо да отделяте голям бюджет за целта. Вместо да се чудите как да смените кухненските корпуси, заложете на подмяната на вратичките – така за малка сума ще имате усещането, че притежавате изцяло нова кухня.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *