Намиране на ключар в интернет

 

Това изглежда е най-достъпния начин за намиране на всякаква услуга. Когато ни потрябва нещо, първото, което правим е да го потърсим в интернет и да разгледаме вариантите. Ключарските услуги не правят изключение.

Всички знаем, че интернет крие своите рискове и подвеждащи статии, сайтове и т.н. Как да бъдем сигурни, че ключарят, който сме намерили в интернет предлага надеждна услуга?

  • Проучете как вървят цените на пазара за онова, което искате. Ако откриете ключар, който предлага услугите си на доста по-ниска цена от останалите си колеги, то се замислете дали може да му се има доверие. Хората са казали, че най-евтиното излиза най-скъпо.
  • Ключарите, които пристигат на място всъщност са онези, които предлагат аварийни услуги. Ако вашият човек е съгласен да дойде, а в информацията му не пише, че предлага това като услуга, също е съмнително.
  • Посочени ли са всякакви информационни данни за фирмата. Обикновено в зле сглобени сайтове е посочено само името на фирмата и телефон за връзка. Това не е съвсем коректно, предвид общоприетите условия. Имате право да знаете адреса на ателието в случай, че решите да поискате сметка за нещо извършено от тях.
  • Ключарят трябва да има и свое портфолио в интернет, на което да е посочен стажът му в областта, специализацията му и т.н. Друг е въпросът до колко може да се докаже тази информация и вярна ли е изобщо.

Всички тези опорни гледни точки и въпроси могат да ви бъдат от помощ да различите професионалиста от шарлатанина. Ако не сте доволни от проведения разговор с тях, то затворете телефона и продължете с проучването в интернет. Вариантът да потърсите съвет от приятел и препоръка също е удачен. Бъдете внимателни по отношенията на информацията, която получавате от интернет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *