Курс “Руски обем” по миглопластика във Варна

Човек се учи докато е жив! Това е мантра, която не трябва да спираме да си повтаряме и да следваме. Винаги има какво ново да се научи и в какво да се усъвършенстваме, за да бъдем още по-добри специалисти в сферата, в която работим. Точно затова искаме да ви представим един от най-желаните курсове за поставяне на мигли, които професионалистът Женя Мянкова провежда, а именно курс по техниката от миглопластиката – „Руски обем“.

За кого е подходящ курсът?

Обучението е подходящо за напреднали специалисти, които осъзнават колко е важно да предлагат на своите клиенти единствено най-качествена услуга и затова искат да надградят своите знания. Всеки, който желае да научи нови техники или да подобри своите вече научени, е добре дошъл в курсовете за поставяне на мигли. 

Какво представлява обучението?

Курсът за миглопластика „Руски обем“ се провежда в 2 учебни дни, а групите са малки – до 6 човека, за да има възможност обучаващият да обърне достатъчно внимание на всеки един курсист. Учебният процес е съвкупност от теоретична и практическа част, за да се завърши целия цикъл на работа. В на теоретичната част се обръща внимание на анатомия на миглите, видове мигли и пинсети, правила за работа с лепило, какво представлява техниката „Руски обем“, а в практическата част чрез отработване върху модел – моделиране на окото, работа с вътрешен и външен ъгъл, работа с редове, перфектна миглена линия, прилагане на техниката „Руски обем“ и много други.

Професионализмът се гради с много учене и практика. Не спирайте да надграждате своите знания, за да създадете доверие в клиентите си и те да се доверяват изцяло във вашите ръце, а процедурите, които прилагате да изглеждат естетически красиво и да траят възможно най-дълго. Миглопластиката е козметична процедура, която не се изчерпва единствено с поставянето на снопчета мигли, а крие в себе си много теория, изучаването на различни техники, както и много старание от страна на козметика.

Повече информация за курсовете за миглопластика, които провежда Женя Мянкова, може да прочетете тук: https://myankova.com/obucheniya 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *