Да поглезим половинката си с приятна изненада

От време на време всяка влюбена двойка се сблъсква с един и същ проблем:

Какво да подари на половинката си?

Как да я изненада?

Как да направи подарък, който да е  необичаен и запомнящ се?

Съществуват тонове класически подаръци, с които момичето винаги ще бъде доволно. Цветя, сладкиши, луксозни парфюми – това е арсеналът на мъжете, тип Казанова. Но за да не допуснете подаръкът да стане скучен, понякога се налага да потърсите щурото, необикновеното. Например, вече се превърна в добра идея оригиналната опаковка на парфюми, открояваща се от традиционната.

Ако мъжът има музикални способности, можете да придружите представянето на подаръка с изпълнение на серенада. Очите на жените в такива моменти са изпълнени с радост, а при много впечатляващи лица – със сълзи от щастие.

Ако не ви се отдава пеенето, можете да наемете музиканти, което също е оригинално, различно и щуро.  Пощенска картичка с добро послание – следващото предложение. Например, всеки съвременен онлайн магазин за парфюми предлага услуга за подарък парфюм директно до дома на момичето с приложена пощенска картичка, която казва поздравления или думи за любов. Можете ли да си представите как ще изглеждат колегите от работата, ако доставят такъв подарък на момиче в офиса? Всички жени просто изгарят от завист, независимо дали става въпрос за класически аромат Christian Dior или нов луксозен парфюм от Giorgio Armani, например.

Не се страхувайте да правите изненади и да глезите  момичетата с подаръци , а те от своя страна ще отговорят с обич, нежност и грижа.

Толкова е приятно и полезно да правите приятни изненади. Толкова добри хормони се освобождават от тялото. Сигурни сме, че сте подарявали какво ли не, но опитайте и с маркови парфюми. Преди да изберете този тип подарък, уверете се, че дамата няма подобен, или че обича нотките, които съдържа, за да не се получи неприятна изненада.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *