Блузи за жени с пълна фигура

Блузи с ръкави в голям размер

Някои пълни жени смятат, че трябва да стигнат до размер XXL, за да намерят блузи с ръкави. Ако сте една от тези жени, може да опитате блуза, която е направена специално за жени с размер плюс. Специализираните магазини и онлайн търговците на дребно често продават блузи XXL с по-дълги ръкави. Ако не искате да купувате специализирани блузи, можете да опитате няколко различни трика, за да направите обикновените блузи по-удобни за ръкави. Първо, погледнете подгъва на блузата. Ако е твърде свободна, можете да вземете ножица и да отрежете подгъва до подходящата за вас дължина. Също така опитайте да навиете ръкавите няколко пъти. Блуза с по-свободна кройка може да бъде направена да пасва по-добре с тези малки корекции.

Блузи с копчета

Блуза с деколте на екипажа е чудесен избор за жени с пълна фигура. Потърсете лека материя за по-топло време или по-тежка материя за по-студено време. Блуза с дълъг ръкав и деколте на екипажа е чудесен избор за всеки повод. Блуза с къс ръкав и деколте е идеална за по-топло време. Блузите с врата на екипажа се предлагат от различни материи, включително памук, лен, полиестер и изкуствена коприна. Ако сте чувствителни към някои материи, може да се въздържате от полиестер и изкуствена коприна. Блузите с V-образно деколте са друг добър избор. V-образните деколтета са чудесни за носене с ками отдолу. Можете също така да опитате блуза с деколте тип „лодка“, за да изглеждате стилно.

Блузи в голям размер с емпирична талия

Някои жени с пълна фигура предпочитат блузи с емпирична талия. Този стил седи по-ниско на тялото, което може да е ласкателно. Ако предпочитате блузи с емпирична талия, търсете материи, които не прилепват толкова много. Ако предпочитате блузи с обикновена талия, опитайте по-свободна блуза. Също така е полезно да носите по-дълга блуза, която се спуска покрай бедрата. Какъвто и стил да предпочитате, уверете се, че материята не е прекалено прилепнала.

Източник: Макси мода

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *