БАНИ С МОДЕРЕН ДИЗАЙН

Банята е пространство, което става все по-важно в съвременния начин на живот. Малко по малко то разширява простото си функционално съществуване, и се превръща в интимно място, посветено на релаксация. То е нашият частен спа център, предназначен да се наслаждаваме. Фирмите, архитектите и интериорните дизайнери знаят това и действат съответно, като все повече създават дизайнерски бани, предоставяйки им повече място  в разпределението на различните стаи на къщата и ги допълват с качествени материали, и артикули с внимателен дизайн.

Как започваме деня? Разбира се, в банята, трябва да си мием зъбите, си вземем малко грим, ето защо дизайнът на банята е важен, тъй като може да повлияе на настроението ни. Затова трябва да превърнем банята в магическо и вдъхновяващо място, така че всяка сутрин да е добра, свежа и щастлива.

Един от най-големите луксове в банята е да имаш прозорец с красива гледка.  А ако имате и възможност за отваряне на голям прозорец, ще имате прекрасна баня.  Ако пространството позволява, разполагането с душ кабина и вана е идеалното решение.

За да имате красива баня, е важно да имате декорация, която да е по ваш вкус. Мебелите за баня трябва да имат специален щрих, както и други елементи, които вграждаме, като килими, кошници, сапунерки и др.  По същия начин материали като мрамор, порцелан и плочки като цяло, заедно с други ресурси като растения, създават атмосферата на свежа и модерна баня. Разбира се, би било добре да има отвори навън, за да има естествена светлина. Можете ли да си представите баня с гледка към планината?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *